Képzés, oktatás, iskola, tanfolyam > Gimnáziumok, szakközépiskolák > Hajdú-Bihar megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Képzés, oktatás, iskola, tanfolyam > Gimnáziumok, szakközépiskolák > 11 weboldal. Kategória leírása: A helyi gimnáziumokban, szakközépiskolákban magas szintű képzésben részesülnek a tanulók.
Szponzorált linkek
Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium
http://www.klte-gyakorlo.sulinet.hu/

A Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium hivatalos honlapja.

Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium
Discimus Üzleti Akadémia
http://www.discimus.hu/

A Discimus Alapítványi Közgazdasági Szakközépiskolát a Fiatalok Idegen Nyelv- és Szakmai Továbbképzéséért Alapítvány hozta létre és müködteti az 1995-96-os tanévtől.

Discimus Üzleti Akadémia
Fazekas Mihály Gimnázium
http://www.fmg.hu/

1873. november 3-án nyílt meg Debrecen szabad királyi város főreáltanodája. A reáliskolák feladatát a törvények a modern nyelvek, a mennyiségtan (matematika) és a természettudományok fokozottabb tanításában jelölték meg. Az iskola jelenlegi épületét 1891-ben kezdték építeni, Meixner Károly tervei alapján. A diákok 1893 szeptemberében vehették birtokukba az új alma matert. Az egyre nívósabb oktatást jelezte, hogy 1905-től megjelentek a tanár szakos hallgatók és a reáltanoda gyakorló iskolaként is működött. Kisebb-nagyobb megszakításokkal mind a mai napig jelen vannak az egyetemi, főiskolai hallgatók gimnáziumunkban.

Fazekas Mihály Gimnázium
Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
http://www.beregszaszi-debr.sulinet.hu/

Iskolánk jelenlegi helyén 1905 óta, immár 100 éve, diákok tízezreit bocsátotta szárnyra, a kezdetektől nagyon sok szakmában. A mai iskolára és jogelődjeire mindig jellemző volt a szakmai, pedagógiai megújulás, a változó körülményekhez való folyamatos alkalmazkodás, ugyanakkor a hagyományokhoz: a magas szintű képzéshez, a humánus oktatáshoz-neveléshez való ragaszkodás.

Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola
Sirius Informatikai Szakközpiskola
http://www.siriusiskola.hu/

Debrecenben, a belváros szomszédságában, 2002 februárjában indítottuk középiskolai, érettségi utáni szakképzési tevékenységünket, amelyet 2006 szeptembere óta Sirius Informatikai Szakközépiskola néven folytatunk. Az intézményben a kor szelleméhez és a gyorsan változó munkaerő-piaci kihívásokhoz alkalmazkodva olyan szakmák oktatása folyik, amelyek esélyt biztosítanak az elhelyezkedésben.

Sirius Informatikai Szakközpiskola
Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium
http://www.csokonai-debr.sulinet.hu/

Iskolánk, felvételi, tanárok, érettségi, esti tagozat, iskolaújság.

Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium
Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium
http://felveteliiroda.hu/intezmenyein/tessedik-samuel-kozepiskola/tessedik-s ...

Iskolarendszerű képzéseinket nappali és esti tagozaton indítjuk Kisvárdán, Nyíregyházán és Debrecenben, minden év szeptember első munkanapján. Jelentkezni tárgyév január hónaptól lehet addig, ameddig a csoportlétszámok be nem telnek. Képzéseink többek közt: pincér, szakács, eladó, kereskedő, illetve pedagógiai asszisztens.

Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium
Könnyűipari Szakközépiskola
http://www.konnyuip-debr.sulinet.hu/

A Közoktatási Törvény szerint a szakközépiskolában az általános muveltséget megalapozó oktatás részeként szakmai elokészíto ismeretek átadása is folyhat.Ennek szellemében iskolánkban a szakközépiskolai tagozaton az elso négy évfolyam tananyaga a gimnáziumhoz hasonló, de emellett elkezdodik a szakmai alapozó tárgyak tanítása is.

Könnyűipari Szakközépiskola
Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola
http://mot.hu/ceg/szabo_laszlo_alapfoku_muveszeti_iskola

Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola Hajdúszoboszló. ...

Szabó László Alapfokú Művészeti Iskola
Tóth Árpád Gimnázium
http://www.ajtp.hu/digitalcity/entity/entityHomePage.jsp?dom=AAAANXBY&prt=AA ...

Iskolánk 1996-ban került korszerűen felszerelt, új épületébe. Hagyományos képzési rendje mellett ma már általános tantervű idegennyelvi és speciális tantervű osztályokat is indít. Épületünk adottsága lehetővé teszi mozgáskorlátozott tanulók fogadását, olyanokét, akik képességük alapján középiskolát keresnek, s érettségi után továbbtanulási szándékuk van.

Tóth Árpád Gimnázium
Divat-Stílustervező Művészeti Szakközépiskola
http://www.haon.hu/hirek/im:all:pr/cikk/divat-stilustervezo-muveszeti-szakko ...

A Divat-Stílustervező Művészeti Szakközépiskola bemutatása.

Divat-Stílustervező Művészeti Szakközépiskola
Hirdetések
Oldal leírása
hajdubiharmegye.wyw.hu: Hajdú-Bihar megye katalógus: Állás, munka, cégek, vállalkozások. Debrecen, Hajdúszoboszló. Hajdú-Bihar megye története, alapítványok, szervezetek, oktatás, szórakozás, étterem, vendéglátás.
Gyűjteményünkben 438 válogatott Hajdú-Bihar megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 438 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17627