Képzés, oktatás, iskola, tanfolyam > Egyetemek, főiskolák > Hajdú-Bihar megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Képzés, oktatás, iskola, tanfolyam > Egyetemek, főiskolák > 9 weboldal. Kategória leírása: A Debreceni Egyetem nemcsak a Hajdúság, a hajdúságiak büszkesége, hanem egész Magyarországé is.
Szponzorált linkek
Debreceni Egyetem
http://www.unideb.hu/

A Debreceni Egyetem az ország más integrált felsőoktatási intézményeihez hasonlóan, addig önállóan működő intézmények (újra)egyesítésével és jogutódlásával 2000. január 1-ével jött létre.

Debreceni Egyetem
Orvos- és Egészségtudo­mányi Centrum
http://www.dote.hu/

Az Orvos- és Egészségtudo­mányi Centrum Európa egyik legszebb campusán, a technika robbanásszerű fejlő­désével lépést tartva, számos infra­strukturális beruházással, megújuló műszerparkkal, a legkorszerűbb technikák alkal­mazásával szolgálja a betegel­látást, szakorvos, szakgyógy­szerész és egészségügyi szak-emberképzést.

Orvos- és Egészségtudo­mányi Centrum
Agrár - és Műszaki Tudományok Centruma
http://www.agr.unideb.hu/home/index.php

A kar a gazdasági és vidékfejlesztési területek oktatását-kutatását tűzte ki célul, ezen belül kiemelt figyelmet fordít az agrárüzleti, vidékfejlesztési, szakigazgatási, informatikai, pénzügyi és számviteli, valamint kereskedelem és marketing képzésre is. Olyan minőségi- szakembereket képez, akik korszerű ismereteik birtokában a munkaerőpiacon is megállják helyüket.

Agrár - és Műszaki Tudományok Centruma
Tudományegyetemi Karok
http://www.detek.unideb.hu/

Debreceni Egyetemi Tudományegyetemi Karok. Közérdekű hírek, tanárképzés.

Tudományegyetemi Karok
Bölcsészettudományi Kar
http://btk.unideb.hu/

Debrecen Kelet-Magyarország legjelentősebb települése, gazdasági, kereskedelmi és kulturális központ. A város évről évre dinamikusan fejlődik, az utóbbi időben átadott létesítmények (pl. a Modern Művészetek Múzeuma, a Megyei Könyvtár új épülete) és közterek (legfőképpen a városközpont sétálóutcája) egyre több érdeklődőt vonzanak a városba. Gazdag a város sportélete is, nemcsak az élsport, hanem a tömegsport is kitunő szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt

Bölcsészettudományi Kar
Egészségügyi Kar
http://odin.de-efk.hu/

Hírek, képzések, tudományos munka, média, hallgatóinknak. ...

Egészségügyi Kar
Az egyetemről
http://www.okm.gov.hu/main.php?folderID=621

A Debreceni Egyetem bemutatása, története. Debreceni Egyetem - Élettudományi épület és könyvtár.

Az egyetemről
Konferenciakalauz
http://konferenciakalauz.hu/helyszinek/88-debreceni-egyetem

Debreceni Egyetem — konferenciakalauz.hu. Konferenciákról részletesen.

Konferenciakalauz
Különleges Orvos és Mentőcsoport
http://dekom.hu/

Korábbi karitatív munkáink tapasztalataiból adódóan (2002. Indiai Földrengés 2005. Indonézia, Szumátra, Tsunami, 2005. Pakisztáni földrengés, 2006. Indonézia, Jáva, földrengés) felmerült bennem egy speciálisan felszerelt és kiképzett orvoscsoport létrehozása Magyarországon. Ezt korábban részben sikerült is megvalósítanunk egy alapítványon belül, mely azonban elsősorban nem az orvoscsoportra építette munkáját.

Különleges Orvos és Mentőcsoport
Hirdetések
Oldal leírása
hajdubiharmegye.wyw.hu: Hajdú-Bihar megye katalógus: Állás, munka, cégek, vállalkozások. Debrecen, Hajdúszoboszló. Hajdú-Bihar megye története, alapítványok, szervezetek, oktatás, szórakozás, étterem, vendéglátás.
Gyűjteményünkben 438 válogatott Hajdú-Bihar megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 438 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17627