Művész, művészek, művészet, kultúra, múzeum. > Hajdú-Bihar megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Művész, művészek, művészet, kultúra, múzeum. > 10 weboldal. Kategória leírása: A megye hivatásos és amatőr művészeinek honlapja.
Szponzorált linkek
Debreceni Csokonai Színház
http://www.csokonaiszinhaz.hu/

Nem ez volt Debrecenben a színházi élet első otthona. A Piac utcán álló „Fehér Ló" vendégfogadó szekérszínében, a „komédiás házban" tartotta első előadását 1798. augusztus 11-én báró Wesselényi Miklós Nemzeti Játékszíni Társasága. Működését emléktábla jelzi a Piac utca 54. szám alatti Vármegyeház falán. 1810-ben ebből a társaságból vált ki az első debreceni önálló társulat, amely 1824-ig maradt együtt.

Debreceni Csokonai Színház
Debreceni Művelődési Központ
http://debrecenimuvkozpont.hu/

A Debreceni Művelődési Központ a város közművelődési alapintézménye. Azaz a helyi közösségi kultúra központja, a Debrecenben létrehozott kulturális értékek bemutató helye, új értékek létrehozásának ösztönzője, a civil közösségek, az amatőr művészeti tevékenységek otthona, segítője.

Debreceni Művelődési Központ
KonzervArtaudrium
http://www.konzervszinhaz.hu/

A KonzervArtaudrium 1999 óta működő színházi műhely, állandó társulattal. Konzerv: a pince, ahol előadásainkat tarjuk, Artaud: Atonin Artaud francia színházújító nevéből. Tagjaink -akiknek egy része egyetemista- kb. több éve foglalkoznak színházzal, éveket töltöttek ún. "kőszínházakban" és megfordultak különböző alternatív színházakban is.

KonzervArtaudrium
Kultúra
http://kultura.wyw.hu/

[Antik kultúra] [Antikvárium] [Egyesületek] [Építészet] [Filmművészet] [Galéria] [Hírlevelek] [Irodalom] [Jegyirodák] [Képregény] [Képző- és Iparművészet] [Könyvtárak] [Kultúra fogalma] [Kulturális dijak] [Kulturális magazinok] [Kvíz] [Levéltárak] [Modern kultúra] [Művelődési házak] [Művészeti stílusok] [Múzeumok] [Népek, nemzetek kultúrája] [Népművészet] [Nyelvi kultúra] [Pályázatok] [Színház] [Tánc- és mozgásművészet] [Versek] [Virtuális Galéria] [WYW társoldalak] [Zene]

Kultúra
Kovács Máté Könyvtár
http://www.iranymagyarorszag.hu/kovacs_mate_konyvtar_es_muvelodesi_kozpont/I ...

Kovács Máté Könyvtár Hajdúszoboszló és Művelődési Központ adatai és elérhetőségei.

Kovács Máté Könyvtár
Modern Művészeti Galéria Hajdúszoboszlón
http://index.hu/kultur/klassz/mmgh0810/

Picassók, Matisse-ok és népművészeti tárgyak is láthatóak a külföldön Joseph Kadar néven ismert művész alapította múzeumban.

Modern Művészeti Galéria Hajdúszoboszlón
Himes Néptáncegyüttes Egyesület
http://www.vkbalmaz.c3.hu/varos/kultura/himes/

A csoport első ízben 1996. szeptemberében egy szüreti bál alkalmával táncolt együtt. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy hozzunk létre Balmazújvároson egy néptáncegyüttest, amit a helyi kulturális szervezetek is örömmel fogadtak. Művészeti vezetőnknek Sefkovics Attila néptánc-oktatót kértük fel.

Himes Néptáncegyüttes Egyesület
Ady Endre Könyvesbolt
http://www.debrecenlive.hu/debrecen/ady_endre_konyvesbolt.php

Az Ady Endre Könyvesbolt adatai és elérhetőségei. ...

Ady Endre Könyvesbolt
Pánik Kulturális Egyesület
http://www.pke.hu/main.php?f=kiir&oid=1&mid=1

Aktuális, fórum, partnerek, fotógaléria, hasznos linkek, archívum.

Pánik Kulturális Egyesület
Debreceni Balett
http://www.terasz.hu/harmonia/index.php?page=./inc/cikk&cikk_id=4841

Alakult a 2001/2002-es évadban.Vidéki együttes révén a Debreceni Csokonai Színház egyik tagozata. A táncosok számára elengedhetetlen a más jellegű, magas művészi feladatok és ezzel párhuzamosan új, önálló darabok létrehozása.

Debreceni Balett
Hirdetések
Oldal leírása
hajdubiharmegye.wyw.hu: Hajdú-Bihar megye katalógus: Állás, munka, cégek, vállalkozások. Debrecen, Hajdúszoboszló. Hajdú-Bihar megye története, alapítványok, szervezetek, oktatás, szórakozás, étterem, vendéglátás.
Gyűjteményünkben 438 válogatott Hajdú-Bihar megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 438 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17627