Egészségügy, egészégvédelem > 2. oldal > Hajdú-Bihar megye - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészségügy, egészégvédelem > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Debrecen-Orvosi ügyelet
http://www.tiptoptudakozo.hu/site/4500/ceg/1302/Debrecen/20-1.html

Debrecen-Orvosi ügyelet - TipTopTudakozó cégkereső. ...

Debrecen-Orvosi ügyelet
Gyógyuljon Garanciával!
http://www.meggyogyulsz.com

Az ország minden nagyobb településén jelen kívánunk lenni, mindenki számára elérhetővé akarunk válni. Szeretnénk, ha az emberek szolgáltatásainkat akadálytalanul igénybe tudnák venni, és nem utolsó sorban mindezt megfizethető áron. S hogy pontosan hogyan és mit vizsgálunk? Különböző csomagokat kínálunk azoknak, akik babát szeretnének, azoknak, akik komoly fizikai megterhelésnek vannak kitéve, továbbá sportolóknak, diákoknak, tanároknak, nyugdíjasoknak, és nem utolsó sorban üzletembereknek. Kontroll vizsgálatokat is biztosítunk, azok számára, akik szeretnék tudni mennyit javultak egészségi állapotuk, és szükség van e a további kezelésekre. Háromféle elismeréssel is rendelkezünk, és szintén három orvos partnerünk van, akik ugyanúgy a biorezonanciával, Voll-féle elektroakupunktúrával és AFR-el vizsgálják és kezelik betegeiket.

Gyógyuljon Garanciával!
Orvos, gyógyszertár
http://www.vendegvaro.hu/Orvosi_rendelok

Baj esetén, Ügyeletek, Eü szolgáltatások, Rendelők. ...

Orvos, gyógyszertár
dr. Bóta István fogorvos
http://www.debrecenifogorvos.hu

Dr. Bóta István fogszakorvos 2000 óta dolgozik önálló vállalkozóként debreceni rendelőjében. A rendelési idő rugalmas beosztású. A rendelő jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival. A parkolás ingyenes! Dr. Bóta István a következő kezeléseket vállalja debreceni rendelőjében: ultrahangos fogkő-eltávolítás, digitális röntgenfelvétel-készítés, esztétikus tömések, gyökérkezelések, kerámia leplezésű- és teljes kerámia hidak és koronák, részleges- és teljes fogsorok, kombinált fogpótlások, valamint szájsebészeti beavatkozások.

dr. Bóta István fogorvos
Orbident Lézercentrum - lézeres látásjavítás
http://www.lezereslatasjavitas.hu

Ha Önnek a szemprobléma vagy látásprobléma nehézséget jelent a mindennapokban, az Orbident Lézercentrumban segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg. A lézersebészet egész életre szóló előnyei: tiszta, természetes látás, kényelmetlen, korrekciós lencsék nélkül; tágasabb karrierlehetőségek; jobb látás szabadidősportok űzésénél; természetesebb megjelenés szemüveg nélkül; szabadon vezethet szemüveg, kontaktlencse nélkül; a szemüveghez képest nagyobb látómező; egészségesebb a szemnek, mint a kontaktlencse; új látási szabadság az élet minden területén.

Orbident Lézercentrum - lézeres látásjavítás
Biomedix Egészségközpont
http://www.biomedix.hu

A BIOMEDIX csapata kiváló debreceni szakorvosok által vezetett szakellátással, rehabilitációs programokkal, mozgás programokkal, életmód programokkal, diétás tanácsadással, gyógytorna minden fajtájával, masszírozás számos típusával kínál megoldást az egészséges életmód elérésére. A jelenlegi egészségügy betegségeket kezel, a mi orvosaink emellett utat mutatnak, hogyan lehet visszafordítani betegségeinket életmóddal, táplálkozással, stresszoldással, megfelelő motivációval, mozgásterápiával, gyógytornával. Keddenkénti 16-18 óráig ingyenes életmód tanácsadás, egészségügyi leletek elemzése, kezelési tanácsadás. Az első torna és egy masszázs ingyenes!

Biomedix Egészségközpont
SYGMA DENT megfizethető fogorvos Debrecenben
http://www.debreceni-fogaszat.hu

Otthonos hangulatú fogorvosi rendelőnket Debrecenben a Faragó utca 17. szám alatt találja meg. Számunkra a legfontosabb, hogy betegeink ellátását magas színvonalon, fájdalommentesen végezzük, kiváló minőségű, korszerű anyagok és technológiák alkalmazásával, mindezt megfizethető áron. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk pácienseink rendelkezésére: fogfehérítés, fogékszer felhelyezése, ultrahangos fogkő eltávolítás, esztétikus (fehér) és amalgám tömések, barázdazárás készítése, porcelán koronák, cirkon koronák, műanyag (K+B) koronák, kivehető akril fogsorok, kivehető fémvázas fogsorok készítése. Pácienseinknek lehetősége van előre egyeztetett időpontban, rövid várakozási idővel igénybe venni a kezeléseinket. A fogorvosi rendelőnkbe személygépjárművel érkező pácienseink részére ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Ingyenes WIFI elérhetőség áll a várakozók részére.

SYGMA DENT megfizethető fogorvos Debrecenben
Vitalport Egészségcentrum Debrecen, Hajdúböszörmény
http://www.vitalport.hu/

A Vitalport Egészségcentrumban, Debrecenben és Hajdúböszörményben az allergia és a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére törekszünk. A betegség megelőzése vagy annak korai felismerése a legfontosabb, módszerünkkel segítünk megőrizni testi-lelki egészségét. A kezelések több problémára végleges gyógyulást vagy jelentős javulást hoznak, mint a szénanátha, asztma, migrén, candida, pikkelysömör.

Vitalport Egészségcentrum Debrecen, Hajdúböszörmény
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
hajdubiharmegye.wyw.hu: Hajdú-Bihar megye katalógus: Állás, munka, cégek, vállalkozások. Debrecen, Hajdúszoboszló. Hajdú-Bihar megye története, alapítványok, szervezetek, oktatás, szórakozás, étterem, vendéglátás.
Gyűjteményünkben 440 válogatott Hajdú-Bihar megye témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 440 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17627